Drop image here

DE NIEUWE CRAFT ACTIVE EXTREME 2.0

Het Zweedse Craft heeft haar allernieuwste baselayer gelanceerd: de Craft Active Extreme 2.0 . Wij testten de zwarte versie met lange mouwen uit! 

 

Wat is een baselayer?

 

Misschien is niet iedereen vertrouwd met het woord baselayer. Een baselayer is eigenlijk gewoon een ander woord voor een ondershirt. Craft heeft drie categorieën van ondershirts. De Stay Cool serie, de Be Active reeks en de Keep Warm ondershirts. De baselayers die wij testten behoren tot de Be Active serie. Deze baselayers zijn ideaal om te gebruiken in normale tot koude omstandigheden. Mike testte het shirt in regenachtige omstandigheden, terwijl Janus het op een meer zonnige herfstmorgen testte.

De beoordeling van de Craft Active Extreme 2.0

door cyclisten Mike & Janus

 

Kwaliteit? Kwaliteit! 

Fantastisch werk van Craft, want de Active Extreme 2.0 werkt echt goed.

Zowel Mike als ik zijn enorm tevreden. We keren niet volledig beplakt en bezweet terug van onze fietstocht met deze baselayer. Dit gebeurt bijvoorbeeld wel met de oude Active Extreme Windstopper omdat die veel warmer is door de windstopper. 

De Active Extreme 2.0 werkt zweetafdrijvend en de verluchtingsgaatjes rond de oksels zijn ook een goede zaak. De kwaliteit wordt volgens Craft gegarandeerd doormiddel van de high-performance vezel met propellervormige micro channel doorsneden

 

Multifunctioneel! 

De Craft Active Extreme 2.0 is trouwens meer dan een fiets baselayer. Hij werkt even goed bij het lopen. Zo goed zelfs, dat velen in normale omstandigheden zelfs de baselayer als loopshirt zullen gebruiken in plaats van een normaal loopshirt.

 

Verkocht!  

Wij zijn verkocht aan de Craft Active Extreme 2.0 en voor zo’n prijs mag je eigenlijk ook gewoon niet twijfelen. Op naar huis, #PoweredBySportline !

Janus Verlaeckt

Mike Gryson test Craft baselayer voor Sportline
Drop image here
Janus Verlaeckt test Craft baselayer voor Sportline
Drop image here