Terug fitter worden!

Ben je ziek of geblesseerd geweest en wil je terug fit worden? Dan is blijven bewegen / sporten de juiste aanpak. Sporten is namelijk heel gezond ongeacht je leeftijd of conditie. Zeker na een blessure is het nog belangrijker om correct te blijven bewegen / sporten. 

Thuis revalideren of aan je conditie werken

Sporten of revalideren kan je ook van thuis. Sportline beschikt over compacte home-, fiets- en roeitrainers die zeer geschikt zijn voor mensen die thuis graag wat simpele maar effectieve been- en armoefeningen willen doen. Deze toestellen herstellen de spierkracht, verbeteren de bloedcirculatie en stimuleren de coördinatie van de onderbenen en armen. Ideaal voor mensen met een zittende levensstijl en voor ouderen met beperkte mobiliteit. 

 

 

 

 

 

 

Een gezonde looppas met de juiste schoen

Een perfecte pasvorm is heel belangrijk voor een gezonde looppas! Schoenen met een verkeerde pasvorm kunnen voor blijvende voetklachten zorgen. Bekijk ons gamma sandalen en instappers. Kies voor jouw comfort.

Inlegzooltjes voor een beter comfort

Inlegzooltjes zijn speciaal ontwikkeld om meer steun te bieden en ervoor te zorgen dat de houding van je voet verbetert wordt.

 

 

 

Comfortabele kledij 

Ons assortiment aangaste kledij is zowel praktisch modieus als comfortabel.