De nieuwe Sportline in Rumbeke is nu open!

R. Plaza, een uniek concept!

 

Sinds zaterdag 22 juni zijn we - na een week verhuis - verhuisd naar de nieuwe R.Plaza site. R.Plaza verwijst naar Roeselare en de Place to be.

Die site is 27.000 vierkante meter ruimte waarop 4 architecturale units zullen komen met een een combinatie van business, leisure & care. 

Sportline bevindt zich in de 1e unit op de gelijkvloers en het eerste verdiep. Op het 2e verdiep boven ons komt kantoorruimte. (De 2e unit wordt binnenkort gebouwd). Op heel de site komen ongeveer 380 parkeerplaatsen. Fase A van de werken omvat 8610 vierkante meter.
Meer info over dit project vindt je op: www.steenoven.be 

Wat is nieuw voor Sportline?


 • We zijn verhuisd naar de site 200 m verder.  Ons huisnummer verandert van 181 naar 175, de GPS zal het misschien niet vinden maar we zijn bereikbaar:
  • via dezelfde afrit en dezelfde afslag komende van de N36, doorrijden tot het 1e rondpunt en daar 1e afslag nemen om vervolgens de aangeduide pijlen op de geveldoeken te volgen. Je komt uit op onze parking
  • komende van Rumbeke via de Koestraat, aan het rondpunt waar de Koestraat, Maria's Lindestraat, Ruiterijstraat en Kalverstraat elkaar kruisen, doorrijden in de Koestraat richting N36 en aan het volgend rondpunt niet afslag 1 (richting Topmotors), afslag 2 (richting N36) maar afslag 3 nemen en vervolgens de aangeduide pijlen op de geveldoeken te volgen. Je komt uit op onze parking.
 • We zijn nu doorlopend open van 10u tot 18u30 van maandag tot zaterdag. De uren op zondag blijven ongewijzigd (10u-12u en 14u-17u). Ook onze webshop blijft 24/24 en 7/7 open.

Wat is nieuw voor Sportline?
 

 • We hebben een nieuwe OFFSIDE sportsbar!

  Je kan er terecht voor een heerlijke lunch, een frisse apero, een zoet dessert, of gewoon een goeie koffie. We serveren ook superlekkere nachos, aperoplankjes, smoothies, vers geperst fruitsap, mojito's, mojito's strawberry,...
  Komt het water je al in de mond? Een goestje?

  We zijn doorlopend open van maandag tot zaterdag van 10u tem 18u30 en op zondag van 14u-17u.

  Where sports, drinks, bites & nice people meet.

   

Openingsacties

 

Nu spetterende acties in ons nieuw pand om jullie met open armen te verwelkomen.

Zowel acties op fashion kledij, sportkledij, badmode en sneakers. 

Elke dag welkom, ook over de middag (uitgezonderd op zondag). Drink voor of na het shoppen gerust een drankje in onze gloednieuwe bar en kom onze nieuwe winkel verkennen!