Sportline Team

Sportline heeft reeds 35 JAAR alles in huis voor wie alles geeft in de sport.

 

Sportkledij en - uitrusting van de allerbeste sportmerken en dat met al 35 jaar ervaring! Met professioneel advies op maat van je sportieve ambities. En de gezonde motivatie om je beter te laten presteren en plezier te laten beleven. Sportline is er voor de atleten die elke dag dingen naar de top. En voor de recreatieve sporters die graag in beweging zijn. Voor hen die tot het uiterste gaan. Voor winnaars, groot en klein. Sportline is er bovenalles voor hen die zichzelf overwinnen. Want hoe je leeft voor je sport, dat kunnen we alleen maar aanmoedigen. Maar hoe je voor de dag komt, op training, op de dag van de westrijd, daar maken we wél een verschil. De outfit die je als gegoten zit, de juiste uitrusting om je te meten. In je eigen stijl voel je je al een winnaar. En voelt het goed, dan presteer je beter.

 

LOOK GOOD, PERFORM BETTER.

 

Sportline Fietser en baseline
 
Nuria Ferrer beachwear Sportline Rumbeke

SPORTLINE FASHION

Minder bekend is dat de zaak sinds zijn uitbreiding in 2000 ook een sterk aanbod van hedendaagse fashion heeft. Ook de minder sportievelingen onder ons zijn dus in Sportline op de juiste plaats voor een modieuze outfit. 

De benedenverdieping van Sportline Rumbeke is volledig voorbehouden voor het fashiongebeuren. U vindt er zomerse beachwear, stadsmode en functionele mode, homewear, trendy schoenen en sportschoenen.

 

SPORTLINE REBRANDING

In 2017 onderging Sportline een volledige rebranding, herpositionering met daaraan gekoppeld een nieuwe Shop in Sint-Kruis Brugge én volwaardige webshop.
 

GROEP DECRUY

Sportline is een familiebedrijf en maakt deel uit van Groep Decruy. Je kan al onze bedrijven ontdekken op onze linkspagina.
Sportline heeft ook nog 3 boetieks in De Munt in centrum Roeselare .

 

Overige bedrijven van groep Decruy:

www.casteelken.be (foto) | www.colliemolenhoeve.be

Casteelken interieur Rumbeke en Oostkamp