Loopschoenen - Heren, dames en kinderen

In onze sportspeciaalzaken Sportline in Roeselare en Brugge hebben wij een heel groot aanbod aan loopschoenen, loopkleding, en alle daarbij horende loopaccessoires. Elk type loper van elke leeftijd, beginner of ervaren, marathonloper of trail runner, vindt zijn gading bij Sportline!

Kies de loopschoenen die bij jou passen na advies op maat of een loopanalyse in de winkel. De merken in ons aanbod zijn van Asics, Brooks, Nike, Saucony, Brooks en New Balance. Ook spikes vind je bij ons terug.

Loopkledij - Dames en heren

Goede loopkledij kan uiteraard ook niet ontbreken tijdens je looptocht. Zomer, winter, lente, herfst, elk seizoen vraagt om aangepaste loopoutfits. Voor elke temperatuur hebben wij loopkleding zoals loopjasjes, loopshirts, loopbroeken (lang en kort), loopkousen en functioneel ondergoed. 

 

Loopaccessoires maken je running outfit helemaal af. Petten, gsm-houders of rugzakjes om je water en spullen in kwijt te kunnen. Ook in de winter zijn loopattributen van belang om de koude te trotseren. Mutsen, sjaals en handschoenen, maar ook reflectoren, hoofdlampen en borstlampen om te zien en gezien te worden.  Compressiekousen tenslotte zijn heel erg belangrijk voor blessurepreventie en een sneller herstel na de inspanning.

Hartslagmeters zijn ideaal om je sportprestaties te meten, evalueren en verbeteren! Wij verkopen dan ook de laatste nieuwe sportuurwerken van Polar. De Polar Vantage V, Polar Vantage M of liever de Polar M430 met ingebouwde hartslagmeter of liever nog een extra HR borstband? U vraagt, wij draaien!

Een aantal bestsellers