Bent u lid van een sportclub en wenst u korting op uw webshop aankopen als particulier?

Sportline werkt samen met tal van sportclubs in regio Brugge en Roeselare. Hun leden krijgen steevast directe korting in hun winkelmandje voor de sportieve aankopen die ze nodig hebben voor het uitoefenen van hun sport. Ben je lid van een lokale Sportclub, dan hoorde je vast al via je sportclub of zij aangesloten zijn bij Sportline of niet.

Indien er nog geen samenwerking met uw sportclub is, vraag ernaar bij het bestuur van uw sportclub of bij onze teamwear-verantwoordelijke Filip (via filip@sportline.be). Dan nemen wij contact op met jouw club.  Met de komst van onze webshop staan wij zeker ook open voor sponsorings- en samenwerkingsverbanden met Sportclubs buiten Roeselare en Brugge. Hun leden kunnen op onze webshop ook korting krijgen.

 

Op zoek naar een top sponsor die met je sportclub meeleeft? 

Sportline biedt diverse sponsoringsmogelijkheden voor sportclubs die een vaste samenwerking met Sportline aangaan.

Voor meer informatie contacteer 1 van onze medewerkers.

Ploegsport & teamwear Sportline: Filip Comptaert 051 / 26 17 04  filip@sportline.be

Sponsoring in bonnen of natura: Sarah Verstraete 051 / 26 17 06  sarah@sportline.be

Als club kan je via Filip ook een eigen clubpagina laten aanmaken (zie in bovenste balk 'Teamwear') waar jouw club zijn eigen bestelpagina heeft. 

Wens je onze nieuwsbrieven voor Sportclubs te ontvangen met speciale acties en sportclub-wedstrijden? Schrijf je hieronder in op de SPORTCLUB NIEUWSBRIEF LIJST.

Subscribe to our mailing list

* indicates required