Over Sportline Teamwear

Sportline heeft alles in huis voor wie alles geeft in sport. Ook voor sportclubs bieden we sportkledij en -uitrusting aan van de allerbeste sportmerken. Met professioneel advies op maat van je sportclub ondersteunen wij je ploeg zijn sportieve ambities.

Sportline biedt een keuze uit verschillende merken als Jako, Erima, hummel, Uhlsport, Stannoo, Select, … Door onze samenwerking met die merken kunnen we een ruim aanbod aanbieden in alle kleuren en modellen van sportkledij. Dit zorgt ervoor dat vrijwel elke vereniging/club zijn uitrusting kan vinden dat bij hen past. Zo creëer je een eenduidige uitstraling van de groep. 

 

 

Nieuw! Ontwerp je eigen sublimatie T-shirt

Ontwerp nu je eigen T-shirt!

 

Subi....subla...Sublimatie? We leggen het even voor u uit... 

“Sublimatie: een chemisch proces waarbij een stof van vaste fase direkt overgaat naar gasvormige fase. Voor bedrukking van materialen of producten wordt sublimatie gebruikt om een print als het ware “in te bakken” in de oppervlakte van het materiaal zelf.”

Veel clubs nemen sublimatie shirts omdat op deze manier je eenvoudig met meerdere sponsoren kunt werken. Dit kan per leeftijdscategorie, jeugdafdeling en club. Zo kunnen bijvoorbeeld ook sponsorlogo´s op de mouwen gedrukt worden.

Sportline biedt nu ook gesublimeerde sportshirts aan. Men kan kiezen tussen mesh stof met gaatjes of de wat gladdere variant. Kwaliteit en perfect functionele sportkleding gegarandeerd.

Voordeel van sublimatie

 

Het grote voordeel van sublimatie is dat werkelijk elk ontwerp  gerealiseerd kan worden in combinatie met elke gewenste kleuren.

Bovendien worden alle opdrukken direkt mee in de stof gedrukt zoals clublogo, sponsorlogo of meerdere sponsorlogo´s en oplopende rugnummers. 

Zoals u ziet zijn er tal van mogelijkheden. Wij adviseren u hier graag bij. 

Sublimatie - sport shirts - teamwear

Jouw club aansluiten bij Sportline?

Een afspraak maken?


Wens je de voordelen voor je ploeg of als lid van een ploeg te kennen? Maak een afspraak met onze teamwear verantwoordelijken voor een ploegoutfit die je als gegoten zit. We adviseren je over de juiste uitrusting om je te meten op de training én op de dag van de wedstrijd, dáár maken we het verschil. 

Sportline Rumbeke / Brugge

Een account bij Sportline

 

Heb je nog geen account?

  • Registreer je dan via deze link 

 

Heb je reeds een account?

  • Selecteer dan hieronder jouw club om naar jouw persoonlijke clubpagina te gaan.
  • We voorzien een levertijd van 14 dagen voor de bestelde artikels.
  • Opgelet: Kledij met een logo kunnen niet geretourneerd worden.
 

Selecteer hieronder jouw club

Club Roeselare - Sportline
Teamwear - Roeselare Rangers - Sportline
KVC Ardooie - Sportline
KWS Adinkerke - Sportline
KRC Bissegem
 

Onze merken